کاشت مژه دائمی چگونه است؟

آشنایی انواع روش کاشت مژه

امروزه، انواع روش کاشت مژه به‌عنوان یک عمل زیبایی محبوب و پرطرف‌دار در سراسر جهان شناخته شده است. این فرایند، باعث بهبود ظاهر چشمان و افزایش اعتمادبه‌نفس در افراد می‌شود.کاشت مژه، تکنیک‌های مختلفی دارد که در این روش، تارهای طبیعی مو با مژه‌های نچرال افراد ترکیب می‌شوند، و طول، ضخامت و حجم مژه‌ها را افزایش می‌دهند.

به همین دلیل، ما در این مقاله تصمیم گرفته‌ایم تا به انواع روش کاشت مژه بپردازیم. پس با ما همراه باشید.

کاشت مژه چیست؟

هر چند که استفاده از ریمل برای پرپشت‌شدن مژه‌ها یا روغن‌های پر پشت‌کننده، روش‌های خوبی برای بلندکردن و تقویت مژه‌ها هستند. اما روش‌های عالی برای داشتن مژه‌های زیبا و بلند، انواع روش کاشت مژه است.

کاشت مژه  (eyelash implant)یک عمل جراحی زیبایی است که در آن موها از یک ناحیه از بدن (معمولاً پشت سر) به پلک (مژه‌های بالا یا پایین) منتقل می‌شود. این روش در به‌وجودآوردن ظاهری طبیعی و برای مژه‌ها تأثیر زیادی دارد.

عموماً افرادی که دچار آسیب‌های جسمی (سوختگی) یا عوارض شیمی‌درمانی می‌شوند و یا افرادی که به طور ژنتیکی مژه‌های کمی دارند برای استفاده از انواع روش کاشت مژه مناسب هستند. علاوه بر این، افرادی که به علت استرس و برخی از تروماها به یکباره مژه‌های خود را از دست می‌دهند نیز مناسب کاشت مژه هستند.

کاشت مژه دائمی

انواع روش کاشت مژه چگونه است؟

انواع روش‌ های کاشت مژه چیست؟

به‌طورکلی انواع روش کاشت مژه را می‌توان به 3 دسته طبقه‌بندی کرد که در ادامه به روش‌های کاشت طبیعی یا روش‌های کاشت دائمی آنها می‌پردازیم.

1. کاشت مژه به روش عمل جراحی

کاشت مژه دائمی به روش عمل جراحی یک روش مؤثر است که برای افرادی که مژه‌های کمی دارند یا به دلیل بیماری یا سوختگی مژه‌های خود را ازدست‌داده‌اند، به کار می‌رود. برای انجام عمل کاشت مژه دائمی، بهتر است به پزشکان زیبایی با تخصص و تجربه در این زمینه مراجعه کنید، زیرا این عمل نیازمند مهارت و تخصص خاص است.

در روش کاشت مژه به روش عمل جراحی، پزشک در حدود 50 مو را برای هر چشم از فولیکول‌های موی پوست سر برمی‌دارد و سپس با ایجاد برش در پلک بالا و پایین، این موها را به طور دقیق در نواحی مخصوصی از پلک پیوند می‌زند. سپس متخصص زیبایی موهای پیوندی را با استفاده از بخیه، محکم می‌کند.

عمل کاشت مژه تقریباً کمتر از دو ساعت طول می‌کشد و معمولاً با بیهوشی موضعی انجام می‌شود. تعداد مژه‌هایی که استفاده می‌شود، معمولاً بین 24 تا 40 مژه است. بعد از عمل کاشت مژه طبیعی، فرد بیمار ممکن است درد، کبودی و ورم را تجربه کند، اما این علائم با مصرف داروهای ضددرد و استراحت در طی یک هفته بهبود می‌یابند.

2. کاشت مژه طبیعی با روش میکروسرجری

یکی دیگر از انواع روش کاشت مژه، روش پیشرفته میکروسرجری است. این شیوة کاشت به شما امکان این را می‌دهد که طول مژه‌ها را به‌دلخواه خود تعیین کنید. در روش میکروسرجری، بیمار تحت بیهوشی موضعی قرار می‌گیرد و هنگام انجام عمل هشیار است. مدت‌زمان کاشت مژه در این روش معمولاً بین یک تا سه ساعت طول می‌کشد.

جراحان پلاستیک در روش میکروسرجری فولیکول‌های مو را به‌صورت تکی از پوست سر جدا می‌کنند (میکروگرافت) و سپس این فولیکول‌ها را به مژه‌های فرد پیوند می‌زنند. مژه‌ها به‌صورت یکی‌یکی، پس از تزریق بی‌حسی در پلک قرار داده می‌شود.

3. کاشت موقت مژه ها یا اکستنشن با مژه مصنوعی

یکی دیگر از انواع کاشت مژه، روش اکستنشن با مژه مصنوعی است. در این شیوة کاشت، مژه‌های مصنوعی به‌صورت جداگانه و یکی‌یکی با استفاده از چسب روشن یا مشکی طبیعی و بادوام به مژه‌های طبیعی وصل می‌شوند. در روش کاشت موقت، مژه‌های مصنوعی معمولاً به مژه‌های طبیعی چسبیده می‌شوند و ماندگاری آن‌ها به چسبی که استفاده می‌شود، بستگی دارد. مژه‌های کاشته شده در این روش معمولاً تا یک هفته دوام می‌آورند.

تعداد مژه‌های استفاده شده در اکستنشن مژه معمولاً بین 40 تا 60 مژه برای هر چشم است. جنس مژه‌های مصنوعی مخصوص اکستنشن می‌تواند از موی انسان، موی سمور، موی اسب، فیبرهای مصنوعی یا ابریشم باشد. بااین‌حال، استفاده از موی حیوانات برای این کار توصیه نمی‌شود؛ زیرا ممکن است نتوانیم از پاکیزگی و استریل بودن آن اطمینان حاصل کنیم و همچنین احتمال حساسیت را افزایش می‌دهد.

انواع روش کاشت مژه چگونه است؟

جمع‌بندی

در سال‌های اخیر، باتوجه‌به رونق صنعت آرایش و زیبایی، انواع روش کاشت مژه به خدمات محبوب در این حوزه تبدیل شده است. امروزه، آرایشگران با استفاده از تکنیک‌های پیشرفته و مواد باکیفیت، اکستنشن مژه‌هایی را انجام می‌دهند که به مدل طبیعی بسیار نزدیک هستند و برای مدت طولانی قابل حفظ هستند. این شیوه، به افراد کمک می‌کند تا زیبایی چشمان خود را افزایش دهند و نیاز به روش‌های نداشته باشند.

لازم به ذکر است، بهتر است انواع روش کاشت مژه را تحت‌نظر پزشک متخصص انجام شود تا خطرات و عوارض آن به حداقل برسد. همچنین ازآنجایی‌که، مژه‌های پیوندی به‌صورت دائمی درحال‌رشد هستند؛ باید هر ماه یکبار آنها را کوتاه کنید.

شما می‌توانید برای طبیعی‌تر شدن مژه‌های کاشته شده، آن‌ها را کوتاه و فر کنید. سعی کنید از مالش چشم‌ها پس از کاشت مژه تا حتی‌الامکان خودداری کنید. علاوه بر این، از رنگ‌کردن مژه‌های کاشته شده نیز خودداری کنید.

در آخر، جهت برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع روش کاشت مژه و همچنین آموزش انواع روش‌های اکستنشن مژه می‌توانید با مرکز کاشت و اکستنشن مُژه شیرازسرکار خانم شیرین دانشور  (شماره تماس: 0917787514509305846663 و صفحه اینستاگرام: mozheh_com@) تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

  1. روش کاشت مژه ها چگونه است؟

برای کاشت مژه، فولیکول‌های مو را از پشت سر جدا می‌کنند و سپس در پلک قرار می‌دهند. همچنین از بخیه‌های قابل‌جذب برای محکم کردن مژه‌ها استفاده می‌کنند که پس از بهبودی غیرقابل‌تشخیص باقی می‌ماند.

  1. ماندگاری کاشت مژه چقدر است؟

ماندگاری کاشت مژه معمولاً مادام‌العمر است و پس از جراحی، مژه‌ها باید به طور مرتب کوتاه شوند.

  1. آیا کاشت مژه از اکستنشن بهتر است؟

در انواع روش کاشت مژه، موهای جدید رشد می‌کنند و نیاز به فرم‌دادن و کوتاه‌کردن دارند. درصورتی‌که در مقایسه، اکستنشن مژه نیاز به نگهداری نسبتاً کمتری دارد.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

WeCreativez WhatsApp Support
سلام دانشور هستم، چه کمکی از دستم بر میاد؟
سلام دانشور هستم، چه کمکی از دستم بر میاد؟